Actualitate

Vicepreşedintele CJ, Cristian Marciu, îşi pierde mandatul

marciu-298x295Încet-încet, începe să se elucideze misterul votului din Consiliul judeţean, când aleşii PSD au votat cot la cot cu cei ai PNL, în ciuda garanţiilor că nu a existat nicio negociere politică, ci  doar dorinţa de a se rezolva problemele reale cu care se confruntă locuitorii din judeţul Giurgiu. Într-adevăr, Vasile Mustăţea nu avea majoritatea necesară adoptării bugetului, prin urmare trebuia să facă o înţelegere. La rându-i, PSD avea interes ca Vasile Mustăţea să retragă de pe ordinea de zi proiectele ce vizau înlocuirea celor trei consilieri social-democraţi din ATOP. Aşadar e lesne de înţeles că a existat interes şi de o parte şi de alta a eşichierului politic giurgiuvean, reprezentat în forul deliberativ judeţean.
Câteva zile mai târziu a mai apărut un element care arată de ce a existat acea linişte suspectă a  social-democraţilor: Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, secţia de Contencios Administrativ şi Fiscal s-a pronunţat joi, 5 martie, în dosarul de incompatibilitate al vicepreşedintelui Consiliului judeţean Cristian Marciu.
Aşadar, completul de judecători a respins recursurile declarate de Instituţia Prefectului Judeţului Giurgiu, prin prefectul Nina Carmen Crişu şi Marciu Ovidiu Cristian Dan împotriva sentinţei nr.4111 din 18 decembrie 2013 a Curţii de Apel Bucureşti – Secţia a VIII-a Contencios Administrativ şi Fiscal, ca nefondate. Astfel, Cristian Marciu îşi pierde statutul de consilier judeţean şi vicepreşedinte al Consiliului judeţean. Decizia este una definitivă şi irevocabilă.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!