Fără categorie

O noua sedinta CCAA. O noua runda de discutii cu fermierii

Secretarii de stat in MADR, Gheorghe Stefan și Marius Micu, au luat parte la întâlnirea de lucru cu membrii Comitetuluii de Coordonare a Administrației Agricole Giurgiu (CCAA). Alături de aceștia s-au mai aflat Dana Rebega, directorul general al AM PNDR, prefectul Aneta Matei, vicepreședintele CJ Giurgiu, Cristian Anculescu, Țolea Ionuț, director cabinet MADR si Popa Ionuț, consilier secretar de stat,primari din comunele județului si fermieri.

Cu această ocazie au fost supuse atenției participanților aspecte legate de activitarea APIA, in special aspecte legate de Programul Legume în spații protejate, dar și de schemele aflate în plată.

Reprezentantul MADR, Dana Rebega le-a vorbit celor prezenți despre prioritățile și problemele curente ale agriculturii, măsurile de finanțare pentru perioada de tranziție 2021-2022, dar și despre stadiul elaborării viitorului Plan Național Strategic.

În încheiere, oficialii MADR – secretarii de stat Gheorghe Ștefan și Marius Micu au răspuns tuturor întrebărilor venite din partea fermierilor prezenți.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

1 comentariu

O noua sedinta CCAA. O noua runda de discutii cu fermierii – www.giurgiuonline.com 10 septembrie 2021 at 12:27

[…] post O noua sedinta CCAA. O noua runda de discutii cu fermierii appeared first on Informatia de […]

Răspunde

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!