Actualitate Anunțuri

CJ Giurgiu: Un an de mandat – Raport de activitate

Reprezentantii Consiliului Județean Giurgiu au facut public raportul de activitate la un an de la preluarea conducerii instituției.  

Activitatea din ultimul an a fost concentrată pe direcții de actiune: educatie si cultura, sanatate, ADMINISTRAȚIE. TRANSPARENȚĂ DECIZIONALĂ. DIRECȚIA URBANISM ȘI AMENAJAREA TERITORIULUI, ANTREPRENORIAT ȘI MEDIUL DE AFACERI, DIRECȚIA JUDEȚEANĂ DE TRANSPORT, ADMINISTRAREA DRUMURILOR JUDEȚENE ȘI CONTROL TRAFIC, ASISTENȚĂ SOCIALĂ. PROTEJAREA MEDIULUI. TURISM ECOLOGIC, PROTEJAREA PATRIMONIULUI. PROGRAMUL RO-CULTURA, eficientizarea activității în Consiliul Județean Giurgiu și în instituțiile subordonate, încheierea unor parteneriate pentru dezvoltare, continuarea, deblocarea și relansarea proiectelor preluate de la fosta administrație și inițierea unor proiecte noi cu fonduri europene în infrastructură, turism, mediu și cultură.

Accesarea fondurilor europene a reprezentat, de asemenea, un obiectiv important pentru noua administrație. Președintele Consiliului Județean Giurgiu, Dumitru Beianu, amintind câteva dintre cele mai importante proiecte.

Președintele Consiliului Județean Giurgiu, Dumitru Beianu: „Le mulțumesc giurgiuvenilor care au votat schimbarea la alegerile locale din 27 septembrie 2020. Le mulțumesc, de asemenea, pentru sprijin și colaborare doamnelor și domnilor consilieri județeni la care am găsit înțelegere în vederea susținerii proiectelor promovate în Consiliul Județean, întregului colectiv și tuturor instituțiilor aflate în subordine, primarilor
unităților administrativ-teritoriale și, nu în ultimul rând, Instituției Prefectului și serviciilor publice deconcentrate.
Am promis și mă țin de cuvânt că voi depunde, alături de echipa mea, toate eforturile în dezvoltarea și implementarea unor proiecte ambițioase pentru eficientizarea administrației publice și dezvoltarea economică a județului, bazată pe transparență și profesionalism, iar giurgiuvenilor le cer doar înțelegere și răbdare pentru că lucrurile bune necesită timp”.

Intregul Raport de activitate il gasiti aici: https://cjgiurgiu.ro/wp-content/uploads/2020/11/Raport_var_4.pdf

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

1 comentariu

CJ Giurgiu: Un an de mandat – Raport de activitate – www.giurgiuonline.com 27 octombrie 2021 at 13:26

[…] post CJ Giurgiu: Un an de mandat – Raport de activitate appeared first on Informatia de […]

Răspunde

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!