Actualitate Eveniment Fără categorie Social

PROFESIONALISM ȘI ONOARE: Predare de ștafetă la IJJ Giurgiu

  • Predare de ștafetă la conducerea Inspectoratului de Jandarmi Județean Giurgiu
  • Cu o carieră militară de succes, col. dr. ec. Rușanu Petruț-Daniel a trecut în rezervă
  • Ștafeta a fost predată locotenent-colonelului Diaconescu Andrei-Mihai, cel care a fost prim adjunct al inspectorului șef

Vineri, 13 mai a.c., la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Giurgiu, într-un cadru festiv, a avut loc ceremonia de predare – primire a unității între colonel dr. ec. Rușanu Petruț-Daniel şi locotenent-colonel Diaconescu Andrei-Mihai.
Colonel dr. ec. Rușanu Petruț-Daniel a trecut în rezervă ieșind la pensie, după o carieră militară de peste 30 de ani. Toti cei prezenți la eveniment au avut numai cuvinte de laudă la adresa colegului lor, care astfel a pășit într-o nouă etapă a vieții.
Ștafeta a fost predată locotenent-colonelului Diaconescu Andrei-Mihai, cel care a deținut funcția de prim adjunct al inspectorului șef, în cadrul aceluiași inspectorat. Lt. Col Diaconescu a precizat că, împreună cu întregul efectiv al unității, își propune să reprezinte cu cinste Jandarmeria Română, o instituție sigură si credibilă aflată în slujba legii și a cetățeanului.

Locotenent-colonel Diaconescu Andrei este absolvent al Academiei de Poliție “Alexandru Ioan Cuza”, promoția 2008.


N.R. Daniel Rușanu a demonstrat de-a lungul celor peste 30 de ani de armă că este un om de calitate, un bun profesionist care și-a ajutat camarazii necondiționat. Îi dorim pensie lungă și succes în tot ce va face de acum înainte.
De asemenea, îi urăm mult succes în noua funcție d-lui lt. col. Diaconescu, la cât mai multe reușite profesionale.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!