Actualitate Educație Sport

Campion în devenire! Darius Vintilă, elevul prof. Cătălin Paraschiv, iubeste tenisul!

Primul concurs al lui Darius a fost de fapt Cupa de vara 2021, organizat la nivel local de prof. Cătălin Paraschiv, unde s-a clasat pe locul II.

Darius a început sa practice tenisul de 8-9 luni, deci de la 6 ani și jumătate, a avut o evoluție bună, antrenamente intensive. A participat pana acum la 9 competiții naționale, la București, Pitești, Piatra Neamț și Giurgiu, cele mai importante premii fiind locul III la concursul organizat de Clubul Elite pe 6 noiembrie și tot locul III, la concursul organizat de Consiliul Județean Giurgiu Cupa Danube Trophy Giurgiu pe 2 octombrie. Și a mai obținut locul IV la turneul organizat de Clubul Petrodava din Piatra Neamț, unde a jucat finala mica și s-a clasat al patrulea. Primul concurs al lui Darius a fost de fapt Cupa de vara 2021, organizat la nivel local de prof. Cătălin Paraschiv, unde s-a clasat pe locul II, chiar daca  a fost un concurs local, Darius si-a droit sa fie pe podium.

Parcursul lui a fost unul pozitiv, antrenorul Cătălin Paraschiv descoperind în Darius un talent, dar fără munca și seriozitate nu se poate ajunge ușor pe podium. Munca este cea mai importanta. De fapt, prof. Cătălin Paraschiv este cel care a avut cea mai mare încredere în el, l-a încurajat și l-a determinat sa fie serios (Darius e un copil puțin mai distrat…) și, în scurt timp, iata, au început sa se vadă și rezultatele.

Cătălin Paraschiv, antrenorul de tenis este un OM iubit de copii si  are rezultate remarcabile cu mulți dintre copiii care vin la antrenamente. Darius il iubește nespus pe antrenor, asculta si respecta fiecare sfat. Rezultatele au început sa apară și după cantonamentul de pregătire din aceasta vara de la Mamaia.

El a mai participat la concursuri și la Constanța, de doua ori, acolo nu a reușit sa se califice în finala, insa nu s-a descurajat. Iar acum a ajuns sa concureze de la egal la egal cu copii puțin mai mari decât el, cu o mai mare experienta în tenis si, desigur, care au in spate o perioada mult mai mare de pregătire.

Darius Vintila  si-a propus sa colecționeze tot atâtea medalii și trofee cât a strâns si Daryela, colega lui de antrenament,  care acum a trecut la nivel portocaliu. Darius e la nivel rosu, insa ambitia si perseverenta, dar si  munca sustinuta alaturi de prof. Paraschiv prevestesc un viitor frumos.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

1 comentariu

Campion în devenire! Darius Vintilă, elevul prof. Cătălin Paraschiv, iubeste tenisul! – www.giurgiuonline.com 17 noiembrie 2021 at 12:59

[…] post Campion în devenire! Darius Vintilă, elevul prof. Cătălin Paraschiv, iubeste tenisul! appeared first on Informatia de […]

Răspunde

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!