Actualitate

Bolintin Vale trebuie să arate a oraş!

beianu-1Cunoscând în majoritatea lor problemele cu care se confruntă, în prezent, unităţile administrativ-teritoriale din judeţ, Dumitru Beianu are, deja, un program bine structurat ce vizează reluarea investiţiilor, în special a celor ce se adresează modernizării infrastructurii.

Deşi încadrat în gradul administrativ de oraş, Bolintin Vale este departe de a răspunde acestor exigenţe edilitar-urbanistice semănând, mai de grabă a comună, deoarece, aici, în ultimii ani, nu doar că nu s-a mai realizat nimic, dar  nu s-au efectuat nici lucrări de  întreţinere la obiectivele, care au fost demarate în mandatul trecut, de către preşedintele CJG, Dumitru Beianu şi întreaga echipă de management.

Spre exemplificare, în 2008, s-a asfaltat Drumul judeţean 601, de la Bolintin Deal la Malu Spart, investiţia fiind înfiinţată cu fonduri de la Consiliul judeţean. În 2012, la final de mandat, Dumitru Beianu a lăsat, pentru următorul executiv, un contract semnat, care prevedea refacerea covorului asfaltic pe acest tronson, lucrare ce nu a mai fost prinsă în nici un an pentru finanţare.

Aşadar, din perspectiva unui nou mandat în fruntea administraţiei judeţene, liberalul Dumitru Beianu va relua atât lucrările la vechile obiective de investiţii, dar şi atele noi, care să vină în completarea celor demarate.

Următoarea investiţie pe care liberalul Dumitru Beianu o propune locuitorilor din Bolintin Vale, cu începere în primii doi ani ai mandatului 2016-2020, este modernizarea tronsonului spre Malu Spart, cu fonduri asigurate tot de la Consiliul judeţean, lucrare ce va cuprinde podeţe de intrare la toate proprietăţile, şanţuri carosabile, pentru lărgirea zonei de drum, realizarea unei piste pentru biciclişti, dar şi un nou strat de asfalt.

N. M. 

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!