La zi Politic

 CINE SE TEME DE DUMITRU BEIANU?

semnul-intrebariiLiberalii Dumitru Beianu şi Gheorghe Ştefan iau atitudine faţă de “sursele liberale” care denigrează PNL Giurgiu şi pe unii membri. Mai mult, Gheorghe Ştefan crede că “vinovaţii” ar trebui să plătească pentru dezechilibrele create în interiorul PNL Giurgiu.

Dumitru-Beianu-GiurgiuUn vechi proverb spune Fereşte-mă Doamne de prieteni, că de duşmani mă feresc singur! A simţit-o din plin, în ultimele zile, Dumitru Beianu. Imediat ce a apărut, pe surse, că se numără printre favoriţii pentru ocuparea funcţiei de copreşedinte al PNL Giurgiu a început şi campania de denigrare. Mai întâi, în presa locală pentru ca, mai apoi, să se comande un articol şi în presa naţională, pentru presupuse fapte din trecut. Peste tot am auzit sintagma surse liberale ne-au spus… Oare, cât de credibile pot fi aceste surse dacă se ascund!

Şi pentru că nu au reuşit să influenţeze în vreun fel decizia conducerii centrale, au ieşit “prietenii” cu “informaţii” pe un post de televiziune national să vorbească despre contractele de prestări servicii încheiate în perioada 2008-2012. De ce abia acum, după mai bine de trei ani, culmea, televiziunea cu pricina a aflat de Giurgiu şi de Dumitru Beianu!

În conferinţa de presă a PNL Giurgiu de vineri, 10 iulie, copreşedintele de la municipiu, Dumitru Beianu a vorbit despre campania de denigrare începută chiar de unii colegi. Mai mult, Dumitru Beianu a vorbit despre profesionalismul fosţilor săi angajaţi din Consiliul judeţean Giurgiu, un colectiv de oameni competenţi pe care a ales să-i reprezinte. În ce priveşte contractele semnate, ele au fost cu respectarea legalităţii. În consecinţă îşi asumă toate documentele semnate şi luările de poziţii din perioada cât a fost preşedinte de Consiliu judeţean. “Am terminat mandatul cu aceeaşi declaraţie de avere cu care l-am început!”, a declarat Beianu.

Copreşedintele de la municipiu, Dumitru Beianu, a spus că va respecta orice decizie din partea PNL, fiindcă are încredere în colegii săi de la centru.

gheorghe stefanApreciind experienţa în administraţia publică, dar şi în politică a colegului său Dumitru Beianu , copreşedintele de la judeţ, Gheorghe Ştefan a fost extrem de tranşant. Il vrea în echipă, în echipa de conducere dar şi în cea de campanie din 2016, convins că împreună vor reuşi să câştige atât primăria municipiului Giurgiu, cât şi preşedinţia Consiliului judeţean Giurgiu. În ultima perioadă, Gheorghe Ştefan a avut o bună colaborare cu Dumitru Beianu, pe care îl consideră un om de echipă şi cu iniţiativă. “Dezaprob total modul în care anumiţi colegi bagă băţul prin gard, folosesc anumiţi vectori pentru a destabiliza partidul. O să-i fac să plătească pentru dezechilibrele create. Luni (n.r. 13 iulie) voi face o informare conducerii centrale cu ceea ce se întâmplă la Giurgiu. Personal, nu sunt de acord cu aşa ceva!”, a spus Gheorghe Ştefan. Acelaşi vorbitor a adus critici acelor “liberali” care fac jocul altor partide, uitând de PNL care i-a promovat acolo unde sunt ei acum.

În altă ordine de idei, copreşedintele Gheorghe Ştefan a vorbit şi despre mesajele telefonice primite de la “vector” , de la o persoană care încerca să îl şantajeze. Fiind un om corect a dat-o în judecată pe acea persoană fiindcă spune acesta “Nu accept una ca asta. Iar cei ce dau documente altor persoane în afara celor desemnate prin lege ar trebui să răspundă. Şi pe mine a încercat, în urmă cu două săptămâni, să mă şantajeze acelaşi vector care ieri a făcut să apară informaţia despre domnul Beianu pe postul national de televiziune. Am dat-o în judecată! Nu te poţi juca cu viaţa unui om”.

Şi Dumitru Beianu şi Gheorghe Ştefan au vorbit şi despre activitatea PNL Giurgiu din perioada următoare fiindcă va fi o vară plină. Este un calendar stabilit la nivel national, un calendar ce trebuie respectat de toată lumea. Dar despre activitatea politică vom vorbi şi cu alte ocazii.

M. M.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!