Actualitate Comunicate Economic Educație Politic Social

𝗦𝗔̆𝗡𝗔̆𝗧𝗔𝗧𝗘 | 𝗦𝗽𝗶𝘁𝗮𝗹 𝗡𝗢𝗨 𝗶̂𝗻 Giurgiu 𝗰𝘂 𝗳𝗼𝗻𝗱𝘂𝗿𝗶 𝗱𝗶𝗻 𝗣𝗡𝗥𝗥

Este oficial! Proiectul depus de Consiliul Judetean Giurgiu pentru finanțare prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR) a obținut fondurile necesare!

Proiectul care vizează noile secții de oncologie și neurologie ale Spitalului Județean de Urgență Giurgiu a fost selectat pentru finanțare prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

La nivel național, 27 de dosare din cele 49 depuse au fost selectate pentru finanțare prin PNRR.

Valoarea proiectului este de 200.250.130,00 lei fără TVA, adică 40.470.105 euro. Din această sumă, 95% reprezintă finanțarea din #PNRR, iar diferența de 5% va fi acoperită de la bugetul local. Este un proiect de importanță majoră pentru giurgiuveni.

CJ Giurgiu investește în sistemul de sănătate pentru a le oferi oamenilor acces la servicii medicale de calitate. Iată că” Dezvoltăm Giurgiu!” nu este doar un simplu slogan de campanie electorală.

Președintele CJ Giurgiu, Dumitru Beianu, nu a ezitat să mulțumească public tuturor celor care au înțeles necesitatea acestui demers și l-au susținut – primarului Adrian Anghelescu și consilierilor locali care au votat, în unanimitate, transferul terenului, dar și colegilor din legislativul județean care au aprobat preluarea lui.

Dumitru Beianu spune: „Câștigarea unui proiect atât de important reprezintă, fără îndoială, rezultatul unui efort în echipă, așadar rămân dator fiecărei persoane implicate! Începem cu cele două secții, cea de Oncologie, fiindcă județul Giurgiu are o incidență foarte mare a cazurilor și de Neurologie, pentru că, din păcate, este una dintre cele mai aglomerate secții ale Spitalului județean. Urmează licitația pentru proiectare și execuție, iar finalizarea lucrărilor până in 2026. Dezvoltăm Giurgiu!”

#sanatate#PNRR#administratieliberala

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!