La zi

11 giurgiuveni din Vedea, cercetaţi după o bătaie cu săbii şi bricege

politieDupă scandalurile din Bolintin Vale, de weekendul trecut, luni seară, pe 17 martie, tensiunile s-au mutat la Vedea.
În jurul orei 21.00, oamenii legii au fost chemaţi în localitate, după ce s-a iscat o adevărată bătaie între mai mulţi membri din 2 familii de romi. Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Giurgiu, comisar Cristian Şuţă, totul a pornit din cauza unei fete, în vârstă de 19 ani, care s-a plâns tatălui ei că ar fi fost jignită de un bărbat dintr-o altă familie.
Cei doi, tatăl fetei şi bărbatul acuzat de agresare verbală, s-au luat la ceartă care a degenerat într-o bătaie cu săbii, bircege şi alte asemenea obiecte contondente, la care au luat parte 11 persoane din ambele familii. În scandal, a fost distrusă cu bâte şi o maşină, iar dacă, iniţial, conflictul s-a desfăşurat pe o stradă comunală, bătăuşii s-au mutat ulterior pe un drum naţional. I-au potolit poliţiştii şi mascaţii, iar la audieri au fost duse toate cele 11 persoane implicate. Acestea au ajuns, oricum, ieri seară, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu, dar, se pare, că nu ar fi fost rănite grav. Un lucru este cert, până în acest moment, niciuna dintre persoanele implicate nu a depus vreo plângere.
Totuşi, în acest caz, ne-a mai spus Cristian Şuţă, a fost deschis dosar penal pentru săvărşirea infracţiunii de „încăierare”, urmând ca, dacă va fi cazul, să fie făcute cercetări şi pentru alte infracţiuni. C.S.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!