Actualitate La zi

GIURGIU: A vrut să introducă în ţară kilograme întregi de heroină, lipind pachetele de propriul trup

3705mCaptură impresionantă a poliţiştilor de frontieră giurgiuveni, marţi dimineaţa, în jurul orei 02.20. În urma unui control asupra unui TIR ce venea din Turcia, au găsit asupra pasagerului din dreapta, lipite de corp, 10 pachete cu o substanţă suspectă.
Cei de la Poliţia de Frontieră Giurgiu au anunţat, printr-un comunicat că oamenii legii au descoperit, asupra lui Muharrem D., aflat pe scaunul din dreapta al şoferului,  10 pachete de formă dreptunghiulară ce conţineau o substanţă vegetală de culoare maronie, cu o greutate de aproximativ 0,5 kg fiecare.
„Alte 10 pachete, fiecare cu o greutate de aproximativ 0,5 kg, au fost descoperite sub patul din cabina şoferului, într-o geantă de culoare neagră.
În urma testelor preliminare, substanta, in greutate totala de aproximativ 10 kg, a reactionat pozitiv la heroina”, se arată în comunicat.
Tot cei de la Poliţia de Frontieră au precizat că din primele cercetari s-a stabilit ca drogurile apartineau pasagerului, acesta declarand ca le-a primit de la o persoana necunoscuta, in Turcia si ca trebuia sa le transporte in Ungaria, urmand sa primeasca la destinatie suma de 20.000 euro.
In cauza se fac cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de introducere in tara de droguri de mare risc, cercetarile fiind continuate sub coordonarea unui procuror din cadrul DIICOT – Biroul Teritorial Giurgiu.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!