Actualitate

" Anii de pensie să fie cât mai mulţi, mai frumoşi şi lipsiţi de situaţii de urgenţă, domnule colonel Emil Apostol!"

  • ISU este o instituţie fundamentală a societăţii noastre. Pentru funcţionarea ireproşabilă a acestei structuri ea trebuie populată cu profesionişti care sunt lăsaţi să ia decizii şi să le implementeze. ISU salvează vieţi, protejează şi ajută. Cu adevărat, serveşte comunitatea! Şi nu există suficiente cuvinte de recunoştinţă, iar col. Emil Apostol a reusit la Giurgiu sa reformeze sistemul prin infiintarea unor subunitati de pompieri, astfel incat timpii de interventie la evenimente sa fie cat mai redusi.

Dupa 23 de ani în care a servit Patria cu devotament, curaj și credință, purtând cu mândrie zi de zi haina militară, pe 15 noiembrie,  colonel inginer APOSTOL Emil, inspectorul șef al I.S.U. “Vlașca” Giurgiu s-a retras din activitate, trecând în rezervă, cu drept de pensionare.
„După o îndelungată carieră în care a ocupat importante funcții în marea familie a pompierilor, fiind pe rând locțiitor și, ulterior, comandant secție, comandant detașament, șef de stat major, comandant grup de intervenție și inspector șef, a decis să-și ia rămas bun de la colegii alături de care a reușit să reconstruiască din temelii inspectoratul nostru. Echipa I.S.U. Giurgiu îi urează multă sănătate, pensie lungă și momente fericite alături de cei dragi! e scris pe pagina de facebook a ISU Giurgiu.
La rându-i, col. Emil Apostol a scris pe pagona de socializare: ”
Multumesc!
Ieri a fost ultima zi a carierei mele militare.
Am inceput acum 30 de ani din postura de militar in termen si am avut norocul ca in toti acesti ani sa fac cu suflet si pasiune o meserie pe care am iubit-o din toata fiinta mea.
Am avut sansa sa lucrez cu oameni extraordinari si sa facem impreuna lucruri care vor dainui si dupa noi. Subunitatile nou-noute de la Bolintin, Mihailesti, Colibasi, Greaca si Calugareni vor interveni, zeci de ani de-acum incolo, pentru salvarea vietilor omenesti.
Acum 7 ani am gasit la Giurgiu o unitate ingenuncheata, cu ochii in pamant. Astazi , ISU GIURGIU este unitate etalon pentru celelalte inspectorate pt situatii de urgenta.
Multumesc!
– Colegilor mei pentru daruirea si munca depusa in acesti ani, pentru ca au inteles ce vreau si pentru ca au fost langa mine in lupta continua pe care am dus-o pentru obtinerea de performante. Am avut nebunia ca dintr-o unitate devastata sa ajungem cei mai buni!
Si am reusit!
-Consililui Judetean Giurgiu si domnilor presedinti Marian Mina, Vasile Mustatea, Dumitru Beianu pentru sprijinul consistent acordat institutiei noastre prin intermediul fondurilor europene si pentru colaborarea excelenta din acesti ani. Si nu in ultimul rand, pentru prietenia aratata.
– Institutiei Prefectului pentru colaborarea desavarsita in gestionarea situatiilor de urgenta
-Presei giurgiuvene cu care personal am avut o colaborare de exceptie bazata pe respect reciproc. Va iubesc si va multumesc!
-Domnilor primari cu care am avut o colaborare excelenta in gestionarea situatiilor de urgenta 24/24, 7/7. Sunteti cei mai buni si trebuie sa ramaneti la fel de dedicati comunitatilor giurgiuvene! Va multumesc si va apreciez mult!
Doresc succes domnului comandant Radu Covaci, lui Stefan-Doru Elisei, Dumitru Vilceanu, Mihai Avram,Carmen Pomenea, Sîrbu Florin, Nedu Mihai, Dana Nicolescu, Alin Mihail Roșu, Doina Balaban.
Sa ramaneti la fel de uniti! Va iubesc!
In continuare imi voi desfasura activitatea ca manager intr-o mare corporatie romaneasca! Este o mare provocare si un nou inceput si sper sa reusesc cel putin aceleasi performante!
Ma inclin in fata dumneavoastra si va multumesc pentru tot!”
Ma alatur si eu celor care au avut onoarea ca, o frumoasa perioada,  sa avem o colaborare de exceptie cu un profesionist, col. Emil Apostol. A fost o onoare să vă cunosc, domnule colonel. A fost o onoare să conlucrăm împreună! Vă doresc ca anii de pensie să fie cât mai mulţi, mai frumoşi şi lipsiţi de situaţii de urgenţă! Daţi-mi voie ca să vă spun, cu toată aprecierea, milităreşte: SĂ TRĂIŢI!

Mariana Mitroi

 

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!