Actualitate Anunțuri

Apa Service: Comunicat de presă privind situaţia avarie din zona de Nord a oraşului

Angajaţii Apa Service Giurgiu au reuşit să rezolve în timp record avaria din reţeaua de Nord a oraşului şi anunţă că a fost reluată alimentarea cu apă, în zonele afectate.

Avaria a survenit din cauza unui accident auto care nu are legătură cu operatorul de apă, dar care, din păcate, a necesitat oprirea alimentării cu apă potabilă în o parte a zonei de nord a oraşului.

Facem precizarea că, eforturile noastre au fost îndreptate spre deservirea, în cel mai scurt timp, a populaţiei cu apă de la robinet şi că este posibil ca, o perioadă de timp, apa să fie tulbure. În acest sens, vă recomandăm să lăsaţi ca apa să curgă până devine limpede, înainte de a fi consumată în scopuri menajere.

Vă reamintim că, pentru ca societatea noastră să poate interveni cu promptitudine în remedierea unor avarii, soluţia cea mai sigură şi mai rapidă este să anunţaţi DISPECERATUL nostru, care funcţionează NON- STOP.

Orice sesizare/ reclamaţie/ informaţie cu privire la avarii sau disfuncţionalităţi apărute în reţeaua de apă/canal, inclusiv cele privind presiunea sau calitatea apei, trebuie anunţate/ solicitate NUMAI la DISPECERATUL societăţii, tel:

Giurgiu: 0246/ 21 22 27-int. 3; 0731 551 626

Mihăileşti: 0731 551 622

Bolintin-Vale: 0246/ 270 679.

Societatea nostră nu poate prelua reclamaţii / solicitări venite pe alte canale sau apărute pe reţelele de socializare.

Vă mulţumim pentru înţelegere.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!