La zi

Apartamente ”de lux” la Izvoarele, pentru asistații centrului din Bolintin

ap izv1

Închiderea Căminului de la Bolintin a determinat autoritățile să caute soluții rapide pentru relocarea adulților ce primeau îngrijri acolo. În timp ce 12 foști pacienți de la Bolintin au ajuns la noul centru de recuperare de la Izvoarele, alți opt colegi ai lor trăiesc acum tot la Izvoarele, însă în două apartamente, cu statut de locuință protejată.

Cele două apartamente – unul cu două și altul cu trei camere – găzduiesc acum opt foști locatari ai Căminului de la Bolintin, în condiții de invidiat. Oamenii au aici toate facilitățile necesare unui trai normal, locuințele aparținând Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului, fiind realizate și dotate cu sprijinul Fundației irlandeze Comber.

Cei opt oameni care locuiesc acum în apartamentele de la Izvoarele sunt foarte încântați de noul lor cămin, mai ales că, printre noii ocatari, se numără și două persoane care își doreau de mult să trăiască într-o astfel de locuință protejată.

Ca și colegii lor din Centrul de recuperare, și cei opt adulți cu handicap din aceste două apartamente beneficiază de îngrijire și asistență de specialitate, 24 de ore din 24.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!