Pixu' corect Politic

ATITUDINE: Săgeata albastră la Teatrul Vianu

penita-300x157Nu automotorul domnului ministru Mitrea, pentru că strategia de dezvoltare a oraşului nu prevede cale ferată până în centru nici măcar în următorul mandat al domnului primar Barbu. Vorbim de semnul electoral al liberalilor, care a cucerit, sâmbătă, scena instituţiei cu pricina.
Dacă o fi fost vreo regie să şi semene întâlnirea cu o piesă de teatru, atunci putem spune că personajul principal, europarlamentarul liberal Adina Vălean, a lăsat o impresie foarte bună auditoriului. Cu state vechi la Bruxelles şi recunoaştere pe măsură, viitoarea Primă Doamnă, după spusele vizionarului Dumitru Gavrilă, a detaliat evoluţia domniei sale în PNL şi în Comisia de Industrii şi Energie din Parlamentul European. Cea mai consistentă reuşită, contribuţia determinantă la anularea taxei de roaming din 2015, eveniment care va aduce românilor economii de sute de milioane de euro. Impresionant, dar informat şi cel mai impresionat a fost preşedintele Vasile Mustăţea care, gândind ce va urma să audă, a invitat-o pe distinsa colegă de partid să vorbească la … telefon.
Altfel, mulţi primari, dar şi câteva absenţe dătătoare de migrene, mulţi activişti din oraş, dar şi oameni simpli care-şi leagă speranţele pentru un viitor mai bun de proiectele liberalilor. În genere, cam toată florăria partidului a fost prezentă, dacă trecem peste faptul că singurul parlamentar neaoş a fost deputatul Teodorescu şi gândim că subprefectul Toma şi subministrul Stănişteanu au fost obligaţi să aplaude mai de departe.
Ce n-am reţinut din discursuri, că la masa de după n-a ajuns şi presa, anume vreo trimitere clară la legătura directă dintre europarlamentarele insipide şi localele de maximă importanţă. Ca şi la PSD, rezultatul din 25 mai va stabili, peste acolada prezidenţialelor, cine va candida la primăria Giurgiu şi cine la mult mai râvnita funcţie de preşedinte al CJ din partea liberalilor giurgiuveni. În 2012, decizia a fost abruptă, originală şi demolatoare, se va păstra reţeta „succesului”?
PIXU’ CORECT

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!