Actualitate

BĂRBAT CERCETAT PENTRU ULTRAJ

În ziua de 14 iulie a.c., polițiștii giurgiuveni au fost sesizați de către lucrătorii din cadrul Direcției Județene de Transport, Administrarea Drumurilor și Controlul Traficului, cu privire la faptul că, în după amiaza  zilei de 13 iulie a.c., în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe Drumul Județean 401, pe raza localității Herești, un conducător auto a pătruns pe sens opus, se pare cu intenție, determinându-i pe aceștia să se ferească pentru a nu fi loviți.
În cauză, polițiștii giurgiuveni au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj, urmând ca după administrarea întregului probatoriu și dacă vor fi întrunite elementele constitutive, să se procedeze la schimbarea încadrării juridice.
În urma investigațiilor a fost identificat conducătorul autoturismului care a provocat  incidentul în persoana unui bărbat de 41 ani, din comuna Frumușani, județul Călărași.
Față de acesta s-a luat și măsura sancționării contravenționale cu suma de 870 de lei, precum și măsura complementară de reținere a permisului de conducere pe o perioadă de 60 de zile pentru circulația pe sensul opus de mers.
Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!