Actualitate

Cadouri de Ziua Îndrăgostiţilor din Capitală

valentines-day-partyDe vreme ce ne poziţionăm la doar 60 de km de singura metropolă a ţării, giurgiuvenii care vibrează şi li se aprind ochii de câte ori El sau Ea intră în cameră pot alege câteva locaţii aparte pentru cumpărăturile aferente zilei de 14 februarie.
La Sala Dalles, bunăoară, este deschis un raion specific încă de pe 7 februarie, raion unde se pot găsi parfumuri, cosmetice, fructe greceşti acoperite de ciocolată, accesorii hand made.
Între 14 şi 16 februarie se poate merge la Sweet Fest, la Hanul lui Manuc, de unde se pot cumpăra cele mai variate dulciuri; de la miere şi cozonaci la praline belgiene, baclavale cu vişine şi macarons.
Fix pe 14 ale lunii în curs, la Palatul Naţional al Copiilor se deschide Târgul de Ziua Îndrăgostiţilor, de unde se pot alege bijuterii, decoraţiuni hand made, dulciuri de casă.
Nu în ultimul rând, de la Muzeul Naţional de Geologie (între orele 10.00-18.00) se pot cumpăra bijuterii cu cristale şi pietre semipreţioase precum rubinul, cuarţul roz şi rodonitul – pietre asociate cu dragostea.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!