Actualitate Anunțuri

Call-centerul funcţionează în cadrul Direcţiei de Sănătate Publică Giurgiu, iar personalul care îl gestionează lucrează în 3 ture. Numărul unic de call-center 0214144446.

Cetăţenii care au întrebări sau nelămuriri referitoare la tot ce înseamnă pandemia de COVID-19, dar şi cei care doresc informaţii despre campania de vaccinare anti-COVID-19, pot apela, 24/24 h, numărul unic de call-center 0214144446.La acest număr de telefon, cetăţenii primesc informaţii despre decizii de izolare/carantinare, se realizează anchete epidemiologice, se transmit rapoarte medicale, se comunică rezultatele testărilor prin metoda RT-PCR pentru depistarea virusului SARS-CoV-2, informaţii despre testări rapide antigen, măsuri de igienă, derogări de la măsura de carantinare, informaţii despre locaţiile centrelor de vaccinare anti-COVID etc.

Call-centerul funcţionează în cadrul Direcţiei de Sănătate Publică Giurgiu, iar personalul care îl gestionează lucrează în 3 ture (12/24 – 12/48 h), câte 3 angajaţi pe tură, suplimentaţi cu 3 angajaţi în program de 8 ore.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!