Social

Caravana „Învaţă pentru tine” a ajuns şi la Giurgiu

Străbate mai multe oraşe din ţară pentru a mediatiza existenţa portalului www.invatapentrutine.ro. şi pentru a-i ajuta pe oameni să afle informaţii utile legate de oferta cursurilor de calificare şi recalificare.

Caravana naţională „Învaţă pentru tine” a poposit vineri, 13 mai, şi la Giurgiu. Principalul obiectiv al acesteia este acela de informare a populaţiei din toată ţara cu privire la cursurile care se vor organiza la nivel naţional în cadrul acestui proiect. Timp de o lună, această caravană străbate 19 oraşe din România făcând cunoscută existenţa acestui proiect care îi poate ajuta să se califice într-un anumit domeniu şi apoi să îşi găsească un loc ce muncă. Membrii caravanei au stat de vorbă cu persoanele interesate să urmeze un astfel de curs, în jurul prânzului, în parcul Mihai Viteazul.

Caravana face parte din primul proiect naţional de promovare a învăţării pe parcursul întregii vieţi, dezvoltat de mai multe asociaţii şi fundaţii, cofinanţat prin Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Investeşte în oameni!

 

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!