Actualitate Educație La zi Social

Clubul Rotary Giurgiu se afla pe maini bune! Ramona Lucia Iordache este noul presedinte

Rotary Club “Danubius” Giurgiu are, incepand cu aceasta saptamana, un nou presedinte. Ramona Lucia Iordache este cea care a preluat functia de la Lucian Mitroi, in cadrul unei ceremonii ce a avut loc la Camera de Comert, Industrie si Agricultura Giurgiu. In acest context, noul presedinte a declarat ca va continua proiectele incepute deja de ceilalti presedinti, doar ca va incerca sa aduca un suflu nou prin realizarea altor activitati, unele menite sa sprijiine oamenii in dificultate.
Ramona Lucia Iordache are 32 de ani, este casatorita cu Razvan Cuc, deputat, si are un copil. De profesie este executor judecatoresc.
Dupa primirea insemnelor, Ramona Lucia Iordache a spus ca va continua proiectele incepute de ceilalti presedinti, ba, mai mult, va demara unele noi menite sa sprijine comunitatea aflata in dificultate.
Agenda noului presedinte va fi una destul de incarcata. Printre propunerile Ramonei regasim si proiecte gandite pentru sprijinirea copiilor ce provin din familii cu venituri mici, a persoanelor varstnice, care sunt neajutorate, a persoanelor cu dizabilitati si nu numai.
„Nu este un final de mandat, ci un nou început. De-a lungul anilor, am sustinut actiuni ce au starnit interesul locuitorilor municipiului. Vom continua in aceeasi nota si chiar mai mult!”, marturisea Ramona Iordache.
Asadar, proiectele locale de traditie in domeniul educatiei vor fi duse mai departe. Insa sunt si proiecte noi. De pilda, la inceputul toamnei, va fi un eveniment care va reuni oameni cu suflet mare, dispusi sa ajute cateva zeci de copii care incep scoala, dar nu au rechizitele necesare.
Rotary este o organizatie a oamenilor de afaceri si a reprezentantilor diferitelor profesii, care asigura servicii umanitare, promoveaza standard etice inalt in toate domeniile de activitate si stabileste relatii de buna intelegere.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!