În data de 10 august 2017, la sediul Direcţiei pentru Agricultură Judeţeană Giurgiu a avut loc o întalnire de lucru privind „Informare şi promovare a sistemelor de calitate (DOP, IGP, STG) înregistrarea produselor tradiţionale în RNPT şi a produselor româneşti protejate la nivel European, precum şi identificarea posibilelor produse tradiţionale în judeţul Giurgiu”.
La întâlnire au participat reprezentanţi ai Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, ai Instituţiei Prefectului, Primăriei Giurgiu, instituţii publice şi ai autorităţilor locale din judeţ.
De asemenea, au participat reprezentanţi ai GAL-urilor din judeţul Giurgiu, producători agricoli, persoane fizice şi juridice.
Au fost expuse produse de industria alimentară din judeţul Giurgiu de la: SC LACTA SA – produse lactate; SC FRANCO – produse de patiserie; SC DOLCE PAN – produse de patiserie; PF TĂNASE FLORIAN – conserve de legume; SC FARINSAN – produse de panificaţie.
știre anterioară
știre următoare