Actualitate

Comunicat de presă: PNL Giurgiu a pornit spre victorie!

Azi, în ședința Biroului Politic Național al Partidului Național Liberal au fost validate candidaturile din partea PNL Giurgiu pentru președinția Consiliului Județean Giurgiu și pentru primăria Municipiului Giurgiu. Astfel, azi au fost oficial desemnați domnii Dumitru Beianu candidat PNL pentru CJ Giurgiu și Adrian Anghelescu candidat PNL pentru primăria Municipiului Giurgiu.
PNL se prezintă în fața giurgiuvenilor cu o echipa care îmbina experiența în administrație cu prospețimea în politică, o echipă hotărâtă să aducă la nivelul județului și municipiului exemplele de succes ale administrației liberale din România, precum PNL a arătat că #sepoate în Oradea, Cluj Napoca, Alba Iulia sau Timișoara.
PNL Giurgiu are ca obiectiv câștigarea alegerilor și își dorește să arate ca atât județul cât și municipiul POT ieși din zona neagră în care anii de administrație PSD le-a dus.
Suntem hotărâți să oferim giurgiuvenilor ceea ce merită: respectul cuvenit, administrație în interesul giurgiuvenilor, transparență decizională, dezvoltare economică, dezvoltarea si modernizarea infrastructurii de utilități(apă curentă, canalizare, gaze naturale), modernizarea și dezvoltarea infrastructurii de sănătate și educație pe model european, toate acestea valorificând potențialul municipiului și județului dar și maximizând absorbția de fonduri europene.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!