Actualitate Comunicate La zi Politic

„Cu Constantin Ionescu primar, iar eu președinte al Consiliului Județean, vom construi pentru comuna Toporu un viitor sustenabil, pentru toți locuitorii!” – a declarat Toma Petcu

Toma Petcu: „În calitatea mea de candidat la președinția Consiliului Județean, am participat în comuna Toporu, la marea sărbătoare cu dublă însemnate, Sfinții Constantin și Elena și evenimentul de lansare a candidaturii lui Constantin Ionescu, pentru un nou mandat de primar. În acest cadru festiv, i-am urat „La mulți ani” lui Costi și tuturor celor prezenți. Sărbătoarea a fost marcată printr-o petrecere tradițională, unde locuitorii din Toporu și Tomulești, care îl apreciază și respectă pe Costi, s-au bucurat intens.

Primarul Constantin Ionescu, profund apreciat pentru modul în care a schimbat comuna, a fost gazda noastră. Îl felicit pentru organizarea impecabilă a evenimentului, care a oferit încă o oportunitate de a întâlni alți primari din județ. De asemenea, îi sunt recunoscător pentru că a ales să se alăture echipei mele și îi laud devotamentul față de comunitate. Așa cum am subliniat, cu Constantin Ionescu primar, iar eu președinte al Consiliului Județean, vom construi pentru comuna Toporu un viitor sustenabil, pentru toți locuitorii, asigurând că fiecare voce este auzită și că fiecare nevoie este abordată cu seriozitate și dedicare!”

Comandat de PNL Giurgiu, realizat de SC ROMPROD SRL , CMF 21240015

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!