Actualitate La zi Politic

Dan Motreanu, președinte PNL Giurgiu și europarlamentar: „Pe 6 decembrie Mergi la VOT și nu îi lăsa pe alții să îți facă planurile pentru prezent și viitor „

Dan Motreanu, președinte PNL Giurgiu și europarlamentar:

,,Viața e ceea ce ți se întâmplă în timp ce ești ocupat să faci alte planuri”, spunea John Lennon.

Pe 6 decembrie Mergi la VOT și nu îi lăsa pe alții să îți facă planurile pentru prezent și viitor. Respectând reguli simple, pentru ca sănătatea ta și procesul de votare să fie în siguranță, mergi la vot și votează PNL:

↗️ PNL este singurul partid care poate bate PSD și la alegerile parlamentare, așa cum a facut-o în alegerile locale, prezidențiale și europarlamentare.

↗️ PNL are cel mai solid, bun și sigur #Program de guvernare pentru #Dezvoltarea României.

↗️ PNL a obținut de la Uniunea Europeană 80 de miliarde pentru redresarea economică a țării și are singurul Guvern care îi poate absorbi foarte repede pentru că știe cum și România nu mai are timp de pierdut.

↗️ Administrația locală PNL condusă de primarul municipiului, Adrian Anghelescu, si de către președintele Consiliului Județean, Dumitru Beianu, are nevoie de parlamentari PNL și Guvern PNL.

↗️ PNL Giurgiu are cea mai bună listă de candidați pentru Parlamentul României. Singurii candidați cu Universități de calitate, cu experiență administrativă, managerială și guvernamentală, singurii care pot reprezenta județul Giurgiu în funcții de conducere în comisii importante ale Parlamentului României.

↗️ PNL este singurul partid care are un proiect concret și finanțabil pentru #Dezvoltarea județului Giurgiu.

✔️ Finanțăm și ridicăm un nou spital județean

. ✔️ Vom moderniza actualul spital județean.

✔️ Modernizăm spitalul din Bolintin Vale.

✔️ Construim un campus pentru învățământul dual pentru a forma profesioniștii de care avem nevoie pentru atragerea investitorilor în județ.

✔️ Vom realiza parcuri industriale pentru a crea oportunități investitorilor si locuri de munca pentru giurgiuveni

✔️ IMM-urile din Giurgiu vor beneficia de fonduri din pilonul de competitivitate de 5 miliarde

✔️ Vom finanța noi amenajări și vom pune în funcțiune 300 de sisteme de irigații care vor acoperi 2,9 milioane de hectare de teren. Un astfel de sistem inclus în program este și Giurgiu Răsmirești.

✔️ Unul dintre cele 8 depozite regionale pe care le vom construi pentru sortarea, ambalarea, etichetarea și comercializarea produselor agricole locale va fi la Giurgiu.

✔️ IMM-urile din domeniul agroalimentar vor fi sprijinite cu o finanțare de 700 milioane euro și astfel se vor crea peste 4200 noi locuri de muncă, multe din acestea în județul Giurgiu.✔️ S.C APA Service Giurgiu este inclusă în finanțarea PNRR cu un proiect regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în valoare de 186.082 milioane euro (cu un număr de locuitori beneficiari de 51.310 ai infrastructurii de apă – 132 de km) și 302 km de rețea de canal extins și reabilitat de care vor beneficia 39.875 de persoane

✔️ Pentru valorificarea patrimoniului natural, baze de tratament, infrastructuri de agrement, precum parcuri tematice, parcuri de agrement, amenajări de zone de agrement este o finanțare de 350 milioane pentru 140 de companii care au astfel de proiecte. Companii din zone precum Delta Neajlovului, zona Dunării pot accesa astfel de proiecte.

✔️ Vor fi sprijinite și companiile din domeniul construcțiilor cu 200 de milioane de euro. Peste 300 companii pot beneficia de aceste fonduri și vor fi create 1800 noi locuri de muncă.

✔️ Va fi finanțată și finalizată centura de Nord a Bucureștiului, fiind importantă și pentru dezvoltarea economică a județului Giurgiu.

#BătăliaDecisivă#DezvoltămGiurgiu#DezvoltămRomânia

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!