Actualitate

De ce la municipiu se poate şi la judeţ nu?!

Nu o dată, ci în repetate rânduri, în mandatul trecut, dar şi în actualul mandat, consilierul liberal Georgeta Mihuţ a cerut ca hotărârile ce vizează sprijine financiare să fie acordate pe categorii de beneficiari: persoane fizice, asociatii, biserici, astfel încât votul consilierilor să fie unul motivat, sau cel putin să fie aprobat fiecare poziţie de pe listă separat. De fiecare dată s-a lovit de refuzul, justificat sau nu, al celor ce conduc şedinţa sau al oamenilor din executiv.
Subliniind că deşi în şedinţa din 10 mai numărul ajutoarelor financiare este unul mic şi de altfel cererile justificate, Georgeta Mihuţ le-a propus colegilor consilieri să fie de acord ca pe viitor să se facă proiecte distincte sau să se supună la vot separat. Amendamentul a fost respins de majoritatea existentă în CJG, chiar dacă ideea este una potrivită.
Nu se poate? Ba, se poate! Nu trebuie decât să arunce un ochi peste…  gardul primăriei unde, fie că e persoană fizică, fie că e persoană juridică, se întocmeşte proiect de hotărâre separat!
N.R.: În şedinţa extraordinară a CJG s-au acordat sprijine financiare Asociaţiei Partida Romilor „Pro Europa” pentru organizarea unui eveniment „Săptămâna copiilor invizibili – SOS copiii romi”,  Asociaţiei Profesorilor Pensionari pentru realizarea unui basorelief al lui Tudor Vianu şi unul unei persoane care are nevoie de bani pentru tratament medical.
InfoPress

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!