Actualitate

De Ziua Mondială a Curățeniei, Front comun în lupta împotriva deşeurilor

Alături de câteva mii de voluntari din majoritatea localităților din județul Giurgiu, comisarii Gărzii de Mediu Giurgiu s-au alăturat și anul acesta celei mai mari și ambițioase mişcări civice la nivel internaţional, World Cleanup Day – „Ziua Mondială de Curățenie”. Astfel, sâmbătă, 15 septembrie, mii de giurgiuveni au spus „Let’s Do It!” în lupta împotriva uneia dintre cele mai presante probleme de mediu – deşeurile.
“Dorim ca prin implicarea noastră la acest gen de activități să arătăm că putem să ne unim pentru o cauză comună și că împreună contribuim la protejarea naturii şi refacerea ecosistemului pentru păstrarea unui echilibrului dintre natură şi om, dar în acelaşi timp dorim să tragem şi un semnal de alarmă cu privire la efectul devastator pe care îl are poluarea de orice fel asupra mediului înconjurător”, a declarat Larisa Stocheci, comisar șef al Gărzii de Mediu Giurgiu.
La Giurgiu, Comisariatul județean al Gărzii de Mediu este partenerul Asociației “Prietenii de lângă tine”, organizator județean „Let’s Do It!”, alături de alte instituții giurgiuvene.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!