Actualitate

DEPISTAT CONDUCÂND AUTOTURISMUL PE DRUMURILE PUBLICE DEȘI AVEA PERMISUL REȚINUT

Un bărbat din comuna Daia, județul Giurgiu este cercetat de polițiștii giurgiuveni după ce a fost depistat conducând autoturismul deși avea suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.
Duminică 19 august a.c., în jurul orei 08.30, polițiștii giurgiuveni au depistat în trafic un bărbat de 55 ani, din comuna Daia, județul Giurgiu, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Național 5, în localitatea Călugăreni, județul Giurgiu, având numărul de înmatriculare provizoriu.
Cu ocazia controlului documentelor persoanei și autovehiculului, precum și în urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că bărbatul avea permisul de conducere reținut din  luna martie 2013 și nu are dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.
În cauză a fost întocmit dosar penal, față de persoana depistată fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!