Actualitate

Derapajul PSD în relaţia cu cetăţeanul se adânceşte!

stefan pnlÎntr-o analiză succintă a evenimentului ce preocupă toată scena politică, momentul 18 octombrie, liberalii atrag atenția  asupra unui fapt cu repercusiuni  grave asupra democrației românești. Astfel, propulsarea lui Liviu Dragnea, ca unic candidat,  la șefia PSD, reprezintă un act lipsit de respect pentru toți românii și nu doar pentru propriii lor electori. Girând, la nivel înalt, un condamnat, care va înlocui un inculpat, PSD sfidează, iată,  toate rigorile morale  ale unui popor, atrăgând, totodată, și totala dezaprobare a Europei, care emite tot mai intens semnale pe această temă.

DSC_0001-REDIMSpecialist în drept penal, avocatul Dragoș Ujeniuc, prim-vicepreședinte al Organizației municipale a PNL local, apreciază că, ceea ce se promovează la nivel de PSD, ar trebui să determine autosesizarea organelor statului care, măcar de ochii Europei, să  stopeze  aceste acțiuni aflate în afara legii.

Justificând temeiul Moțiunii de Cenzuă, lansată în urmă cu puțin timp, Dragoș Ujeniuc  precizează faptul că, demersul a reprezentat dreptuil Opoziției de a-și exercita prerogativele, iar întregul conținut al moțiuni a reclamat, de fapt, situația lui Victor Ponta  și nu a întregului guvern.

Evidențiind strânsele legături existente între PSD Giurgiu și Liviu Dragnea, copreședintele PNL Giurgiu, Gheorghe Ștefan acuză social-democrații că girează  pentru cea mai înaltă funcție în partid, un condamnat în primă istanță învinuit de furtul celui mai elementar drept al omului: votul.

Catalogată a fi drept lipsă de respect față de cetățeni, Gheorghe Ștefan spune că lansarea lui Dragnea pentru conducerea centrală a partidului, va adânci și mai mult derapajul  PSD în relația cu românii. Iar  Dragnea va continua să rămână, în conștiința tuturor, ca fiind cel mai mare escroc electoral  din toată istoria postdecembristă.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!