Actualitate Anunțuri

Despre CALITATEA APEI  POTABILE

Apa Service Giurgiu, operator licențiat, distribuie utilizatorilor săi apă a cărei calitate este  supravegheată permanent prin proceduri tehnice riguroase, atât in laboratoarele proprii cât și impreună cu Direcția de Sănătate Publică Giurgiu.

Verificarea calității apei potabile distribuită consumatorilor se face în conformitate cu programele de monitorizare de control și audit.

 Prin monitorizarea de control se verifică calitatea organoleptică și microbiologică iar prin monitorizarea de audit se verifică conformitatea cu cerințele de calitate pentru parametrii din legea 458/2002 cu modificările și completările ulterioare. Astfel, s-au identificat puncte diverse de prelevare uniform distribuite (  stațiile   de tratare Giurgiu Nord, Giurgiu Sud,  Slobozia,  Bolintin Vale  si  Mihăilești, Liceul nr. 2, Școala nr. 6, Școala nr. 8, Școala nr. 10, Școala nr. 1, Vama Veche , Piața Centrală, Str. Clopotari, Școala Slobozia, Primăria Slobozia, Școla Bolintin Vale, Primăria Bolintin Vale, Școala Mihăilesti, Primaria Mihailești,  etc) de unde, în parteneriat cu Direcția de Sănătate Publică Giurgiu, se prelevează și analizează, cu o frecvența stabilită de legea 974/2004 cu modificările și completarile ulterioare, un număr suficient și reprezentativ de probe de apă potabilă.

În conformitate cu legea 974/2004 cu modificările și completările ulterioare, în functie de volumul de apă distribuit prin cele 5 stații de tratare (Giurgiu Nord, Giurgiu Sud, Slobozia, Bolintin Vale si Mihăilești ) precum și în funcție de numărul de utilizatori din stațiile respective, prelevarea probelor și analiza fizico-chimică și microbilogică se face cu o frecvența prestabilită, care poate fi urmărită accesând link-ul :

CALITATEA APEI POTABILE – apagiurgiu.ro

Apa Service SA Giurgiu

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!