Actualitate

Din nou, emoții pentru Bac!

bac alt

Au picat în vară şi mai încearcă o dată. Este vorba despre circa 1.000 de absolvenţi de liceu din judeţul Giurgiu care, de luni, au intrat, din nou, în focurile examenelor de bacalaureat. Deocamdată, nu sunt prea mulţi candidaţi intraţi în febra exemenului, pentru că la probele de competeţe, programate din data de 18 august, s-au înscris doar 38 de elevi.

De luni au început din nou probele de bacalaureat, primele programate fiind, şi de această dată, competenţele digitale, probe la care judeţul Giurgiu nu are prea mulţi candidaţi, doar 38 din cei 988 de elevi înscriși la cea de-a doua sesiune susținând probele de competențe.

Adevăratul examen este, însă, cel scris, care începe luni, 25 august şi la care sunt înscrişi cei mai mulţi candidaţi. Calendarul celei de-a doua sesiuni a Bacalaureatului 2014 prevede că probele de competeţe digitale se desfăşoară în perioada 18-22 august, probele scrise debutând luni, 25 august, cu Limba şi literatura română.

Rezultatele se vor afişa pe 1 septembrie, când se vor depune şi contestaţiile, iar rezultatele finale vor fi făcute publice pe 4 septembrie. În judeţul Giurgiu, probele de competenţe se desfăşoară în centrul de examen de la liceul Ion Barbu, dar şi la liceele din Bolintin şi Călugăreni, în timp ce probele scrise sunt organizate, în municipiu, la liceul Tudor Vianu şi Colegiul Tehnic Viceamiral Ioan Bălănescu, iar în judeţ în liceele din Bolintin, Călugăreni şi Hotarele.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!