Actualitate

DJTADCT Giurgiu: Echipele Direcției au acționat pe DJ 602 Săbăreni, DJ 602 și DJ 401A , DJ 504 și DJ 503

Direcția Județeană de Transport, Administrarea Drumurilor și Control Trafic execută lucrări de întreținere cu mixtură asfaltică stocabilă preparată la rece cu emulsie bituminoasă, categorie de lucrări care se pretează a fi executate în perioada de iarnă, în anumite condiţii meteo.

Echipele Direcției au acționat vineri pe DJ 602 Săbăreni, DJ 602 și DJ 401A , DJ 504 și DJ 503. Dacă vremea va permite se vor efectua lucrări de remediere și pe alte tronsoane de drum afectate.

Lucrările de remediere a defecțiunilor nu se pot realiza pe timp de ploaie, lapoviță sau ninsoare, iar așternerea mixturii asfaltice stocabile se face la o temperatură a stratului suport (solului) mai mare de -5°C.

Se are în vedere și pregătirea mai multor echipe de lucru pentru luna martie 2021, astfel încât, în situaţia în care condiţiile meteo vor permite, să se acţioneze pe mai multe drumuri judeţene în acelaşi timp, cu categorii de lucrări de întreţinere curentă și nu numai, a declarat Dumitru Beianu, presedintele CJ Giurgiu.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!