Actualitate

Dragoş Ujeniuc: Apel la conducerea PSD!

ujeniucAvând o bogată experiență în domeniul justiției și o carieră de peste 46 ani, într-o activitate ce-l recomandă, pe drept cuvânt, specialist în domeniu, Dragoș Ujeniuc este persoana cea mai avizată să se pronunțe asupra unor încălcări flagrante ale legislației în vigoare, iar spețele politice nefăcând niciun fel de excepție.

Avocat de profesie, liberalul Dragoș Ujeniuc atenționează asupra modului în care PSD înțelege să invite la discuții, grupuri de câte 10-12 primari, cărora le condiționează alocarea de fonduri pentru dezvoltarea localității, cu finanţare pe O.G. 28,  în funcție de alegerea  partidului, pentru depunerea candidaturilor.

Așadar, din punctul de vedere al unui specialist, acțiunea PSD de convingere  sau deturnare a voinței candidaților este atât imorală, cât și penală, art . 207 din Codul Penal definind acest demers drept șantaj, ce se pedepseşte cu închisoarea de la 1 la 5 ani.

Iar pentru faptul că abordarea PSD este una extrem de gravă, Dragoș Ujeniuc îi recomandă liderului PSD Giurgiu să renunțe la practicile tipic comuniste, sula în coaste și pistolul la tâmplă, așa cum se proceda în urmă cu 50 de ani, chiar dacă servește interesele unui partid ce-și trage seva din vechiul partid comunist.

Pe ideea că, întotdeauna,  există și o altă cale  pentru soluționarea tuturor litigiilor, Dragoș Ujeniuc îi transmite lui Niculae Bădălău că, deși sunt îndeplinite toate condițiile astfel încât PNL să depună o sesizare la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, deocamdată nu va recurge la acest demers, însă, face, totuși, un apel către întreaga conducere a organizației județene a PSD  de a-și revizui modul de abordare a primarilor, pe perioada precampaniei și campaniei electorale. Fiindcă, spunea Dragosş Ujeniuc, se vor găşi destui să povestească procurorilor despre „practicile” echipei social-democrate, în judeţul Giurgiu!

N.M.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

1 comentariu

Iulia 20 februarie 2016 at 12:07

Paaart! MINTE MULTA NU SE CERE!

Răspunde

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!