La zi

Dramă într-o familie din Roata: un tânăr de 17 ani a murit călcat de două maşini!

ambulanta1

O nouă tragedie îndoliază o familie din judeţul Giurgiu, de data aceasta, o familie din Roata de Jos, al cărui copil a murit luni dimineaţă într-un accident rutier ciudat, fiind lovit nu de una, ci de două maşini.

Poliţiştii spun că totul s-a întâmplat în jurul orei 6, iar tânărul a fost lovit, prima dată, de un consătean, care a fugit imediat de la locul faptei. Iată de spun, mai exact, poliţiştii despre acest caz:

În ziua de 28.09.2014, în jurul orei 06.10, pe Drumul Judeţean 611, în localitatea Roata de Jos, judeţul Giurgiu, O. S. P., un tânăr de 21 ani, din comuna Roata de Jos, judeţul Giurgiu, în timp ce conducea un autoturism marca Daewoo Matiz, pe direcţia Mârşa-Cartojani, a accidentat pe C. A. M., un minor de 17 ani, din aceeaşi localitate, pieton care se deplasa pe partea carosabilă, în aceeaşi direcţie de mers.

După producerea accidentului, conducătorul autoturismului a părăsit locul faptei, victima fiind accidentată din nou de o autoutilitară condusă de R. G., un bărbat de 52 ani, din oraşul Voluntari, judeţul Ilfov, care, neobservând pietonul căzut pe partea carosabilă, a trecut peste acesta.

Din accident a rezultat decesul pietonului.

În urma cercetărilor şi investigaţiilor efectuate de poliţişti autoturismul a fost găsit în afara localităţii Roata de Jos, abandonat în apropierea unei cariere iar conducătorul acestuia a fost depistat la domiciliul unei persoane cunoscute din comuna Roata de Jos, satul Cartojani, judeţul Giurgiu.

Tânărul a fost testat cu aparatul etilo-test care a indicat o valoare de 0,19 mg/l alcool pur în aerul expirat şi i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză poliţiştii Formaţiunii Rutiere de la Poliţia Oraşului Bolintin Vale au întocmit un dosar penal în care continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului.”

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!