La zi Politic

E STABILIT! ŞI CANDIDATUL PSD VA FI DESEMNAT TOT PRIN SONDAJ DE OPINIE!

sondaj-opinie-300x168Săptămâna trecută, liderul PSD Giurgiu, senatorul Niculae Bădălău a opinat că pentru desemnarea candidatului partidului la fotoliul de primar al municipiului se va organiza un sondaj de opinie, cercetare sociologică ce va avea loc în această toamnă. Acelaşi lucru a fost confirmat joi, 10 septembrie, şi de secretarul executiv al PSD Giurgiu, Răzvan Cuc. Ca şi şeful său direct, Răzvan Cuc a spus că e puţin probabil ca  rezultatele sondajului să fie făcute publice întrucât cercetarea ţine de bucătăria internă a partidului.

Deocamdată, nu au fost desemnate persoanele care vor intra în cercetarea sociologică, însă cel mai probabil pe listă se vor regăsi atât Nicolae Barbu  cât şi Alexandru Vlad. Cine va fi alesul? Sondajul de opinie, dar mai ales partidul va hotărî. Nimic nu e sigur! Nici măcar la PSD, care se autoproclamă un partid puternic, care dă candidaţi şi la alţii!?!

Spunem asta fiindcă şi în luna iulie, la conferinţa judeţeană a PSD Giurgiu, şedinţă la care a participat Andrei Dolineaschi, secretar general al PSD, Mihai Sturzu, lider TSD şi Codrin Ştefănescu, secretar general adjunct, chiar în plen, preşedintele Organizaţiei judeţene a PSD, senatorul Niculae Bădălău  a dat citire la  două rezoluţii adoptate în şedinţă. Prima rezoluţie viza confirmarea ca şi candidat din partea PSD  pentru funcţia de primar al municipiului, la alegerile din 2016, a lui Nicolae Barbu. Acum, facem sondaj de opinie. Păi, cum vine asta! Avem candidat, sau nu avem? Am înţeles: nu avem pentru noi, însă avem pentru alţii! Promiţător, nu!

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!