Actualitate

Eveniment: China – Țara tuturor produselor

Sub sloganul „China – Țara tuturor produselor” , Teatrul „Tudor Vianu” a fost gazda unei conferinte sustinute  de Alexandra Roxana Popa, antreprenoare cu 13 ani de experiență în activitatea de comerț. 
Alexandra a tinut sa e impartaseasca tutror celor prezenti experientele proprii, precum si noutati si curiozitati despre China, despre traditii si produse.
In fond, Alexandra a tinut sa ne  povesteasca cum se vede China, prin ochii unei femei antreprenoare.  Alexandra Popa isi aduce aminte cum a descoperit China la 23 de ani, adica in 2007, din postura de tanara femeie de afaceri, care trebuia sa gaseasca si sa comande produse pentru supermarketurile din Romania. Ce-i drept, la primele vizite  in China l-a insotit pe tatal ei, care alaturi de un partener de afaceri importa diverse echipamente pentru o fabrica de cizme din cauciuc. In plus, lucrurile se transforma cu repeziciune in China, iar din sase in sase luni, cand merge sa comande noile colectii, Alexandra Popa constata ca au aparut multe cladiri noi.
Alexandra a inceput sa isi dezvolte abilitatile de antreprenor inca din liceu, cand, pentru a strange bani ca sa plece in vacanta in strainatate, a inceput sa vanda produse cosmetice.
Ulterior, in facultate, pasiunea pentru business a urcat la alt nivel, pentru ca avea o multime de idei de afaceri.
Conferinta a fost organizata de asociatia coordonata de Clara Marculescu.
 

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!