Actualitate ORDINE PUBLICA Social

Eveniment de o rară încărcătură emoţională: Revederea colegilor de Armă, astăzi pensionari

Apropierea sărbătoririi a 167 de ani de la înfiinţarea Jandarmeriei Române ne-a oferit astăzi, 29 martie, bucuria unei revederi pe care o aşteptăm în fiecare an cu emoţie: întâlnirea cu veteranii unităţii. Acei oameni care de-a lungul carierei militare au reprezentat cu onoare și profesionalism Jandarmeria și au pus o cărămidă la edificarea generaţiilor noastre.
Șapte ofițeri cu funcții de conducere care și-au desfășurat activitatea în cadrul Jandarmeriei Giurgiu au participat la activitatea organizată la sediul inspectoratului.
Întâlnirea a fost deschisă de inspectorul şef, col. Rușanu Daniel, care a prezentat un mesaj emoţionat: „Activitatea de astăzi este, atât pentru noi, cât şi pentru dumneavoastră un eveniment de o rară încărcătură emoţională, de trăiri nostalgice şi de omagiere a trecutului glorios şi a impresionantului prezent al Jandarmeriei Române. Gândul de respect şi recunoştinţă al celor care poartă uniforma de jandarm se îndreaptă în aceste momente către dumneavoastră, cei care, indiferent de perioadă, v-aţi făcut datoria, aţi contribuit la formarea şi educarea actualei generaţii de militari profesionişti ai ordinii şi legii în societatea românească.
Ne mândrim cu tot ceea ce aţi înfăptuit şi ne-aţi transmis şi vă asigurăm că suntem demni de  ceea ce am moştenit din generaţie în generaţie şi, cu responsabilitate şi seriozitate, vom ridica la nivelul noilor misiuni rezultatele obţinute de dumneavoastră. Exprimându-ne cea mai profundă bucurie că vă avem lângă noi, vă rog să primiţi onorul generaţiei de astăzi, însoţit de urarea de multă sănătate şi fericire.”
La finalul activităţii, inspectorul şef a înmânat tuturor invitaţilor diplome în semn de aleasă preţuire cu prilejul aniversării de 167 de la înfiinţarea Jandarmeriei Române.
 
 

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!