Actualitate La zi

EXCLUSIV: Nati Meir a cerut o ambulanţă pentru că îl durea capul. Omul de afaceri este încarcerat la Penitenciarul Giurgiu!

nati meirPuţini ştiu faptul că afaceristul român de origine israeliană, fost parlamentar PRM, Nati Meir se află, acum, încarcerat la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Giurgiu. Informaţia a apărut după ce surse ne-au anunţat că Meir a cerut, sâmbătă, un echipaj medical pentru că se simţea rău.

Informaţiile privind şederea lui Nati Meir la Penitenciarul Giurgiu, dar şi solicitarea Ambulanţei, ne-au fost confirmate, în urmă cu câteva momente, de conducerea unităţii de detenţie.
Apoi, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Giurgiu, medic Rodica Cărăbaş, ne-a confirmat, de asemenea, că un echipaj medical a fost acolo. Doar că, a spus ea, Nati Meir a cerut în mai multe rânduri să fie văzut de un medic, ştiut fiind faptul că este hipertensiv.
Sâmbătă, 17 mai, Nati Meir a acuzat o stare generală de rău, incluzând dureri de cap. Nu a fost transportat la spital, ci i-au fost acordate îngrijiri medicale în Penitenciar!
Conform Mediafax.ro, în 13 octombrie 2010, Tribunalul Bucureşti l-a condamnat pe fostul deputat la şapte ani de închisoare cu executare, în dosarul în care este acuzat de înşelarea mai multor persoane, cărora le promitea că le dă sume de bani împrumut în schimbul unor garanţii. Instanţa a mai decis ca Nati Meir să plătească daune materiale pentru opt dintre părţile civile constituite în dosar.
Cătălina Sfetcu

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!