Actualitate

Fiindcă a îndrăznit să ceară lămuriri, Mihnea Boerescu este atacat

mihnea-boerescuÎn urma alierii evidente, în Consiliul Județean Giurgiu, a consilierilor ALDE și PSD, în jurul lui Mustățea, și nu neapărat pentru susținerea intereselor cetățenilor,  atacarea liberalului Mihnea Boerescu, de către presa aservită acestui triunghi politic, a devenit una mai mult decât insistentă.

Așadar, dacă Mihnea Boerescu, a devenit, în ultimul timp, extrem de vocal în CJG, dar nu mai mult decât colegul său Constantin Buduru, acest lucru se datorează, în principal, faptului că, o serie de proiecte  supuse dezbaterii și aprobării în Consiliul județean nu sunt însoțite de documente suficient de explicative în scopul prezentat de către executivul CJG, iar lista cu ultimele ajutoare aprobate, fiind doar unul dintre aceste exemple.

Mai mult, dacă solicitarea unor lămuriri de către Mihnea Boerescu poate fi înțeleasă, acesta dorind să voteze în cunoștință de cauză, atacurile unei părți a presei, la adresa acestuia, pot fi numite, fără niciun pic de reținere, gratuite, ca să nu spunem comandate. Mai mult, e bine să ceri lămuriri decât mai târziu să dai cu subsemnatul pe la … te miri unde!

Asa cum precizam, comentarii spumoase, pe aceleași teme privind modul defectuos în care se realizează actul administrativ județean, s-au mai înregistrat și din partea altor consilieri județeni însă, cum aceștia se află în grații, nu au fost luați niciodată în pix, cum este cazul consilierului Mihnea Boerescu.

Însă cum pentru toate întrebările există un răspuns,  orice exces de zel din partea unora are, de asemenea, o motivare. Iar pentru că veni vorba de motivare, nu ar fi rău dacă cineva din conducerea administraţiei giurgiuvene ar ieşi public şi ar spune cum s-au acordat aceste ajutoare, cine sunt beneficiarii,  în condițiile în care, preşedintele Vasile Mustățea, dăduse asigurări că, fondurile aprobate sunt destinate, exclusiv,  persoanelor nevoiașe?!?

InfoPress

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!