Actualitate

Flori, felicitări şi mărţişoare pentru doamne!

An de an, ziua de 1 Martie readuce în sufletul oamenilor, speranţa, optimismul şi credinţa în mai bine. Triumful reînvierii şi regenerării naturii nu putea fi invocat decât prin gingăşia şi candoarea florilor oferite de Mărţişor.
În fiecare an, poliţiştii giurgiuveni de la Serviciul Rutier, Serviciul Ordine Publică și Serviciul de Acțiuni Speciale împreună cu reprezentanți ai instituțiilor partenere au oferit flori, felicitări şi mărţişoare, doamnelor şi domnişoarelor.
La semnalul poliţiştilor de la rutieră, prima reacţie a conducătoarelor auto a fost să prezinte documentele, însă poliţiştii au reuşit să le facă să surâdă în momentul în care le-au spus: „V-am oprit pentru a vă dărui flori şi felicitări cu prilejul zilei de 1 Martie, şi să vă urăm „Drum bun, fără evenimente rutiere!”.
Polițiștii de la ordine publică și de la acțiuni speciale au oferit felicitări și mărțișoare doamnelor și domnișoarelor aflate în zona Parcului Mihai Viteazu din municipiul Giurgiu.
Gestul poliţiştilor le-a surprins plăcut pe doamnele şi domnişoarele care au manifestat apreciere şi simpatie faţă de  atitudinea prietenoasă a oamenilor legii.
Echipa managerială urează doamnelor şi domnişoarelor din judeţul Giurgiu „O primăvară minunată plină de bucurii şi realizări deosebite alături de cei dragi ! „
 

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!