Actualitate

Garda Națională de Mediu – Comisariatul Judeţean Giurgiu va planta un număr simbolic de 100 de arbori, cu ocazia Centenarului Marii Uniri

 Pentru a marca Centenarul Marii Uniri de la 1918, Garda Națională de Mediu, în parteneriat cu Regia Națională a Pădurilor ROMSILVA, au lansat proiectul „100 pentru 100“, care are ca obiectiv plantarea a câte 100 de arbori, ca număr simbolic, în fiecare judeţ al ţării. Acțiunile de plantare se realizează prin implicarea celor 43 de structuri teritoriale al Gărzii Naționale de Mediu, cu participarea reprezentanților altor instituții publice, ai societății civile, a elevilor, a cadrelor didactice și a voluntarilor.
În judetul Giurgiu, acțiunea de plantare a celor 100 de puieți va avea loc în data de 02.11.2018, în cadrul Ocolului Silvic Giurgiu.
Alături de comisarii Gărzii Naționale de Mediu – Comisariatul Județean Giurgiu, la activitatea de plantare vor participa Doamna Prefect, Adriana Puţaru, elevi ai clasei a X-a E de la Colegiul Naţional “Ion Maiorescu” Giurgiu, şi voluntari ai Asociației „Prietenii de Lângă Tine”.
Pe lângă marcarea momentului aniversar, acțiunea constituie un exemplu de responsabilitate față de mediu, care urmărește sensibilizarea publicului larg în ceea ce privește respectul față de natură.
 COMISAR ŞEF
Larisa STOCHECI
 

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!