Social

Gesturile frumoase nu rămân niciodată fără ecou

Painila 028Conducerea Direcţiei Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului(DGASPC) Giurgiu mulţumeşte Brutăriei Pâinilă pentru gestul deosebit făcut duminică, 1 iunie, pentru copiii instituţionalizaţi din municipiu.
Mai întâi, duminică dimineaţa – devreme, Adrian Cândea, managerul Brutăriei Pâinilă din Giurgiu, a dus pachete cu fructe şi dulciuri, în 5 case de tip familial din municipiu. Ulterior, Cândea a însoţit la spectacolul din faţa teatrului Tudor Vianu, 15 copii şi tineri de la Casa Verde şi Casa Ansaloni, care, mai apoi, au mers la brutărie, au văzut cum este pregătită pizza şi, bineînţeles, au şi mâncat bunătăţi. După aceasta, tot împreună, Adrian Cândea şi cei 15 copii au mers în vizită, la Muzeul Judeţean „Teohari Antonescu”. Painila 010
Acţiunea de duminică nu este una singulară. Adrian Cândea a şi demarat, luna trecută, o campanie prin care toate produsele de brutărie care nu sunt vândute într-o zi, sunt duse seara în casele de tip familial. În plus, şi clienţii brutăriei pot veni în sprijinul copiilor din casele de tip familial din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului  Giurgiu cumpărand, pe langa pâinea pentru acasă şi unul sau mai multe produse din Brutăria Pâinilă pe care le vor lasa „în aşteptare”.
 
 

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!