Actualitate

Gheorghe Ştefan: „Nu mai înțeleg obediența pe care prefrecta o arată în continuare PSD!”

stefanCopreşedintele PNL Giurgiu, Gheorghe Ştefan a declarat, la conferinţa de presă de vineri, 18 martie a.c., că există suficiente motive ca premierul Dacian Cioloş să schimbe prefectul la Giurgiu.

„Sunt total profund dezamăgit de comportamentul pro PSD al unui reprezentant al Guvernului tehnocrat, al lui Dacian Cioloș. Dacă până acum am înțeles comportamentul obedient al prefectei, până în noiembrie față de partidul care o propulsase și care a pus-o în funcție, e vorba de Guvernul Ponta. Din noiembrie nu mai înțeleg obediența pe care o arată în continuare PSD-ului, și mă refer aici la ultima ispravă, cea legată de rapiditatea cu care a acționat în cazul domnului Vladu. Nu spun că domnul Vladu nu trebuia să nu piardă funcția de viceprimar, de mult trebuia făcută treaba asta pentru că domnia sa a cochetat cu ALDE de căteva luni, însă rapiditatea cu care doamna prefect a reacționat, practic în ziua următoare demiterii domnului Vladu mă face să cred că domnia sa a rămas în continuare în slujba PSD-ului, așa cum a fost până în noiembrie și știți cu toții episoadele legate de vicepreședintele CJ, domnul Marciu, care o să încheie până la urmă mandatul ca vicepreședinte de CJ, și trebuia suspendat de mai bine de doi ani de zile. Știți aspectele legate de Vărăști, de Ulmi, cunoaștem chiar momentul vacantării postului domnului Cuc, când trebuia să numească un consilier PPDD și a acceptat, e adevărat aici și cu sprijinul nemărginit al domnului Mustățea, ca un post câștigat cinstit și corect de PPDD să fie ocupat de PSD”, a precizat Gheorghe Ştefan.

Plecând de la toate aceste considerente, PNL îi cere premierului Cioloş să demită prefectul. „Dacă nici acest demers, spun eu democratic nu va reuși, probabil c-o să facem și noi așa cum au făcut sau vor face colegii și vecinii noștri din Teleorman, o să facem o manifestare în fața Prefecturii pentru că PSD-ul astăzi critică Guvernul Cioloş, în ciuda faptului că e la Guvernare și avem aspecte și avem exemple din Giurgiu, cu secretari de stat PSD, cu șef la CNADNR PSD, cu toți directorii de la toate instituțiile de deconcentrate PSD, cu director general la Agenția de Protecție a Mediului, lider de partid. Prin urmare, eu consider că PNL-ul astăzi este un partid corect, curat, cinstit, vine în fața dumneavoastră cu o echipă de oameni competenți”, a conchis copreşedintele liberal.

InfoPress

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!