Actualitate Economic Eveniment La zi Politic

Guvernul PNL a promis investiții, face investiții!

Secretarul de stat Irinel Scriosteanu și reprezentanții Ministerului Transportului, alaturi de președintele Consiliului Județean Giurgiu, Dumitru Beianu, de primarul Adrian Anghelescu si de Maria Gabriela Horha au vizitat amplasamentul lucrărilor la șoseaua de centură a municipiului Giurgiu, o investitie așteptata nu doar de giurgiuveni, ci de toți românii care intra sau ies din țară pe la frontiera de sud.

Drumul va avea două benzi pe sens, va ocoli municipiul resedință de județ și va face conexiunea mai rapid între DN5 și punctul de frontieră Giurgiu și Podul Prieteniei peste Dunăre către Ruse (Bulgaria).

Peste cel mult 18 luni cât au termen maxim lucrările de execuție, deși se vor face eforturi sa se finalizeze mai repede, acest drum va fi poarta de intrare în țară pentru foarte mulți români și călători aflați în tranzit.

Drumul va avea o lungime de 5,72 de km, iar la km 2+500 pe ambele sensuri de circulație sunt prevăzute parcări cu o suprafață de 17.500 de mp, grup sanitar, 33 de spații de parcare pentru camioane și tiruri și 35 de spații de parcare pentru autoturisme.

Asadar, Guvernul #PNL știe problemele județului Giurgiu și în parteneriat cu aleșii locali le va rezolva, rând pe rând, pe toate.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!