Actualitate La zi ORDINE PUBLICA Social

IJJ GIURGIU: 16 tineri s-au înscris deja la școlile militare de subofițeri

Activitatea de prezentare a școlilor militare de subofițeri care organizează concursuri de admitere în luna ianuarie 2018 este în plină desfășurare. În urma acțiunilor organizate la nivelul municipiului Giurgiu, 16 tineri s-au înscris deja și urmează să parcurgă celelalte etape pentru întocmirea dosarului de candidat.
Toți care s-au înscris până în prezent au optat pentru Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” din Drăgăşani.
Specialiști în domeniul resurselor umane le-au oferit informațiile necesare cu privire la întocmirea dosarului și le-au răspuns la întrebările legate de examenele de admitere.
Câte 350 de locuri sunt puse la dispoziția candidaților la Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” din Drăgăşani și Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Petru Rareş” din Fălticeni.
            Cei interesați de participarea la această sesiune de admitere pot obţine informații suplimentare astfel:

  • la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Giurgiu din şos. Bucureşti, nr. 57, persoană de contact maior Niculae Ionuț;
  • telefonic la numărul 0246/219.631, interior 24.535;
  • urmărind pagina de interenet jandarmeriagiurgiu.ro, precum și pe paginile oficiale de Facebook și Twitter, id: Jandarmeria Giurgiu.

Data limită de înscriere este 05 decembrie a.c.
Compartimentul Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!