Actualitate

Ilie Klement şi Fundaţia „Din dragoste pentru oameni” au organizat o seară de muzică şi poezie, la Giurgiu

Sigla-Fundatie-mica1Fundaţia „Din Dragoste pentru oameni”, condusă de Mihaela Laur, împreună cu Ilie Klement se fac vinovaţi de o seară cu adevărat a surprizelor.

Zeci de oameni, din toate categoriile sociale, au mers joi, 22 august, la Cafeneaua Artiştilor pentru a se relaxa, preţ de mai multe ore, ascultând muzică – romanţe, muzică uşoară şi populară, sau versuri ale marilor poeţi români într-o interpretare de excepţie a actriţei giurgiuvene Gabriela Munteanu.

Într-adevăr, au fost prezenţi la eveniment oameni care iubesc arta şi care o sprijină în diverse forme. Ce au intenţionat însă organizatorii cu această acţiune?

Chiar dacă nu venit în calitate de artist, ci de vicepreşedinte al fundaţiei „Din dragoste pentru oameni”, maestrul Adrian Daminescu, a transmis gândurile sale bune către toţi giurgiuvenii, prin intermediul Valahia TV. Un lucru pe care puţini îl ştiu, probabil, este acela că Daminescu a candidat acum 8 ani la Giurgiu, pentru o funcţie de senator. Am vorbit însă mai puţin despre politică, şi mai multe despre cultură…

L-am mai întrebat pe artist dacă, în opinia sa, giurgiuvenii sunt pregătiţi să primească adevărata artă în sufletele lor.

O altă prezenţă-surpriză a serii a fost marea actriţă Manuela Hărăbor, cunoscută mai ales pentru rolul principal din filmul Pădureanca. Ea a recunoscut că s-a aflat pentru prima oară la Giurgiu, însă a mărturisit că îşi propune să revină chiar cu un mare spectacol de teatru.

La Seara Surprizelor au venit, aşa cum spuneam, în calitate de spectatori, oameni de cultură sau simpli iubitori de artă, dar am remarcat şi prezenţa unor politicieni, reprezentanţi ai administraţiei publice locale, profesori, elevi, jurnalişti şi oameni de afaceri. Printre devoratorii de artă se numără şi directorul Zonei Libere Giurgiu, Răzvan Cuc, cel care, cu puţin timp în urmă, a fost organizator al unei acţiuni similare.

Printre sponsorii Serii Surprizelor, se numără şi Consiliul Judeţean Giurgiu, dar şi Teatrul Tudor Vianu, precum şi mai multe localuri din municipiu.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!