Politic

„Iliescu este preşedintele PNL şi trebuie să colaborăm, iar atunci când va fi altcineva preşedinte, voi discuta cu altcineva!”

Relaţia cu preşedintele PNL Giurgiu, Lucian Iliescu şi poziţia PSD faţă de situaţia actuală din PNL Giurgiu au fost clarificate de preşedintele social-democraţilor giurgiuveni, senatorul Nicolae Bădălău, în săptămânala întâlnire cu presa locală.

Acuzat de o parte a presei locale de colaborarea cu Lucian Iliescu, senatorul Bădălău spune că PSD şi PNL fac parte dintr-o alianţă, care se bazează pe colaborare şi toleranţă. „Cred în colaborare şi cred că trebuie să colaborăm pe toate planurile pentru ca Giurgiu să nu mai fie printre cele mai sărace judeţe, situaţie în care a ajuns, poate, şi din cauza nepriceperii unor politicieni din administraţie sau chiar a răutăţii unora”, spune senatorul PSD.

Senatorul giurgiuvean spune că nu îl sprijină cu nimic nici pe Iliescu şi nici pe altcineva, iar ceea ce se întâmplă în PNL este o problemă internă, pe care trebuie să o rezolve liberalii.

Cu toate acestea, Niculae Bădălău a făcut câteva declaraţii concrete despre situaţia din PNL, menţionând clar că nu are niciun fel de simpatie faţă de Lucian Iliescu, cel cu care a avut mereu relaţii tensionate.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!