La zi

În cea de-a doua etapă de distribuire a voucherelor Rabla, Giurgiu a primit 100 de astfel de tichete

PROGRAMUL RABLA - REMATHOLDING - BUZAUStau la poarta Rematului de o lună şi jumătate, în speranţa că vor putea obţine un tichet Rabla. Vorbim despre zeci de giurgiuveni care marţi dimineaţa aşteptau distribuirea tichetelor din cea de-a doua etapă a programului.

Dacă în prima etapă a programului „Rabla”, în municipiu au ajuns doar 10 tichete, acum oferta a fost de zece ori mai bogată: 100 de vouchere. Cel puţin aceasta era cifra afişată pe siteul oficial al Administraţiei Fondului de Mediu, site potrivit căruia per total, în cele două etape, judeţului Giurgiu i-au revenit 595 de vouchere: 95 în prima serie şi 500 în cea de-a doua. Cele mai multe tichete au fost distribuite unui colector din Mihăileşti, care a primit, în total, 255 de vouchere. La Giurgiu, oamenii aşteptau răbdători la poarta Rematului. Şi nu de două-trei zile, ci de mai bine de o lună.

Deşi se ştia, cel puţin oficial, că Rematului i-au fost repartizate 100 de vouchere, oamenii nu erau, încă, siguri de acest număr, dar se dovedeau a fi optimişti.

Cert este că numărul cererilor este mult mai mare decât cel al tichetelor repartizate municipiului, aşa că vor rămâne mulţi giurgiuveni care nu au reuşit, nicide această dată, să intre în posesia mult-doritului voucher.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!