Actualitate

În politică, niciodată să nu spui niciodată!

forta1O arată clar evenimentele ultimelor zile… Practic, nimic nu este bătut în cuie, în politică. Astăzi, deputatul Nicolae Florian, candidatul PNL pentru Primăria municipiului s-a reîntors în PSD!

Domnul Florian Nicolae a avut un vis! A candidat la Primărie, nu a reuşit… A revenit de unde a plecat, unde a fost 20 de ani membru, a semnat adeziunea şi, de azi, este din nou membru al PSD şi va ajuta organizaţia în campania electorală pentru parlamentare… Revenirea sa în PSD este un lucru bun pentru organizaţie, să nu uităm, totuşi că, la alegerile locale, a avut peste 8.000 de voturi în municipiu. Nu pot să nu ţin cont şi de lucrul ăsta, dincolo de prietenia noastră”, ar fi declarat  joi, 6 octombrie, senatorul Niculae Bădălău subliniind că deputatul Nicolae Florian nu va candida la parlamentare, dar, cel mai probabil, va ocupa o funcţie importantă în administraţia publică locală.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

1 comentariu

Fac treabă în Giurgiu, nu dorm. 8 octombrie 2016 at 11:38

Ce încredere să avem noi giurgiuvenii în Bădălău şi să-l mai alegem senator, dacă nu-i constant nici în ce zice, nici în ce face? Mai deunăzi zicea că nu-l mai primeşte pe Floricel în PSD, CĂ E UN TRASEIST, că l-a părăsit pentru PNL. Câţi bani a primit Bădălău de Floricel ca să-i dea o funcţie, deoarece în cercurile apropiate lui cere bani pentru funcţii!!! Floricica e UN PENAL, ca şi Bădălău, care a fost chemat pe la DNA şi dacă va ieşi senator nu se ştie pentru cât timp îl va avea Giurgiul senator, deoarece a făcut multe învârteli, multe matrapazlâcuri. E un ţăran parvenit!!! Floricica NU E NICIUN CÂŞTIG PENTRU PSD, ci doar un balast avid de funcţii şi bani, care cât a fost deputat i-a cam obligat pe giurgiuveni să-i cumpere camerele de filmat. NU A FĂCUT NIMIC BUN PENTRU GIURGIUVENI! Peste tot în Giurgiu vezi serviciile de securitate ale lui Floricel, unele pe bani publici, din taxele şi impozitele noastre, ale giurgiuvenilor.

Răspunde

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!