Actualitate

In strada, pentru siguranta noastra!

În acest week-end, polițiștii giurgiuveni au intervenit la peste 326 de evenimente, dintre care 273 sesizate prin intermediului Sistemului Național de Apeluri de Urgență 112.
 În urma activităților desfășurate au fost depistate 5 infracțiuni, iar pentru neregulile constatate, polițiștii giurgiuveni au aplicat peste 714 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 264.370 de lei.
Polițiștii giurgiuveni au acționat în această perioadă, pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și liniștii publice, la nivelul județului Giurgiu
De asemenea, polițiștii rutieri au desfășurat activități pentru diminuarea riscului rutier și prevenirea accidentelor de circulație, fiind reținute 71 de permise de conducere și retrase 14 certificate de înmatriculare.
 MANDAT DE  EXECUTARE A PEDEPSEI CU ÎNCHISOAREA PUS ÎN APLICARE DE POLIȚIȘTI
Duminică, 10 iunie, a.c., polițiștii giurgiuveni au fost sesizați cu privire la faptul că, pe sensul de intrare în țară a fost depistat un bărbat, de 31 de ani, din municipiul Pitești, județul Argeș, pentru care Judecătoria Pitești a emis mandat de executare a pedepsei închisorii.
Bărbatul a fost escortat la sediul I.P.J. Giurgiu, unde i-a fost întocmită documentația necesară introducerii acestuia în Penitenciarul Giurgiu.
Ulterior, bărbatul a fost condus la Penitenciarul Giurgiu, în vederea depunerii pentru a executa pedeapsa privativă de libertate.
TÂNĂR CERCETAT PENTRU FURT
   Un tânăr, de 15 ani, este cercetat de polițiști după ce ar fi sustras două telefoane mobile dintr-o  locuință.
Duminică, 10 iunie a.c., în jurul orei 14.30, polițiștii giurgiuveni au fost sesizați prin Sistemul Unic de Urgență 112, de către un tânăr, de 21 ani, din municipiul Giurgiu, cu privire la faptul că în noaptea de 09/10 iunie a.c., persoane necunoscute au pătruns în locuința sa, de unde i-au sustras două telefoane mobile.
În urma activităților efectuate de către polițiștii giurgiuveni, a fost identificat un tânăr de 15 ani, din municipiul Giurgiu, care ar fi sustras telefoanele în timp ce proprietarul nu se afla în locuință.
Prejudiciul cauzat în valoare de 800 de lei, a fost recuperat în totalitate și predat persoanei vătămate.
În cauză polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea interacțiunii de furt calificat.
 
 
 
 

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!