Actualitate

Inevitabilul s-a produs: un copil a fost lovit de un tir în Cartierul Rudari

Cartierul Rudari din municipiu stă pe un butoi de pulbere după ce un copil în vârstă de şapte ani a fost accidentat de un tir chiar sub ochii bunicii sale.

Incidentul a avut loc vineri, în jurul orei 11.00, pe strada 1 Decembrie 1918, drum local, naţional şi european destinat traficului greu.

Răpusă de durere, bunica micuţului se jelea încontinuu fiind susţinută de o vecină.

Afectat de cele întâmplate era şi şoferul tirului care susţine că băiatul a apărut din senin în faţa autocamionului.

Transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean cu mai multe răni în zona capului, copilul a fost trimis ulterior la un spital din Capitală pentru investigaţii suplimentare.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Giurgiu, Cristian Şuţă a oferit date despre producerea accidentului.

Incidentul de vineri confirmă încă o dată nesiguranţa care planează din cartierul Rudari. În afară de zgomotul infernal făcut de tiruri şi de zidurile caselor care au început să se crape din cauza trepidaţiilor provocate de traficul greu, oamenii se tem pentru viaţa lor.

Aceştia i-au cerut încă o dată primarului Nicolae Barbu să nu mai permită trecerea tirurilor pe strada 1 Decembrie 1918, în sens contrar ameninţând că vor proceda precum locuitorii din Oinacu: vor bloca circulaţia.

În conferinţa de presă de miercuri, primarul Nicolae Barbu a anunţat că atât carosabilul de la rondul aflat la intrarea în oraş cât şi cel de pe strada 1 Decembrie 1918 va fi reparat, traficul greu urmând să fie deviat din nou prin Oinacu. Cel mai probabil, după rezolvarea acestor probleme, circulaţia va fi mutată din nou prin cartierul Rudari.

Mai multe informaţii despre situaţia explozivă din cartierul Oinacu dar şi despre starea copilului accidentat vineri de un tir, în buletinele noastre de ştiri viitoare.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!