Actualitate

ÎNOT: "Cupa de vară", la a doua ediţie!

inotCupa de vară” la înot, competiție aflată la ediția a doua în acest an, s-a desfășurat sâmbătă, 23 iulie, la bazinul Școlii Gimnaziale „Academician Marin Voiculescu” din Giurgiu. La acest concurs au participat peste 40 de copii, asta în ciuda faptului că este vacanţă iar cei  mai mulţi sunt plecaţi în concedii, tabere sau la bunici!
Această manifestare sportivă a fost organizată de Direcția Județeană de Sport şi Tineret Giurgiu împreună cu prof. Carmen Sima. Pe lângă medalii, diplome şi tricouri, copiii au fost răsplătiţi şi cu dulciuri. Aşadar, toți cei 40 de participanți au primit din partea Direcţiei Judeţene pentru Tineret şi Sport Giurgiu medalii, diplome și tricouri, însă, de departe, cel mai mare câștig  este faptul că micuţii sunt încurajaţi să facă mișcare și, nu în ultimul rând, socializează între ei.inot 1
„Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret a organizat şi anul acesta „Cupa de Vară” , competiţie de înot pentru copii. Deşi este greu să organizezi o competiţie, mai ales în vacanţă, când copiii sunt plecaţi la bunici sau în concedii cu părintţii, iată ca 40 de „pitici” s-au prezentat la startul acestei manifestări destinată copiilor cu vârste între 6 – 9 ani (am avut si concurenţi de 5 ani), începători, dar şi avansaţi. Toţi copiii au primit medalii, diplome şi tricouri din partea Direcţiei Judeţene de Sport şi Tineret”, a declarat prof. Carmen Sima, fără a uita să le multumească tuturor celor care au susţinut această competiţie, celor care au oferit premiile dulci şi celor care au ajutat-o la arbitraj.

M. M. 

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!